Torsdag

Jag var på återbesök på Djursjukhuset i Gammelstan i Tisdags med Maia. Pga. att hon har sånt konstigt flås när vi motionerar  hårt, det beror ju på att det har påverkat halsen då Ärga bet henne. Så nu nästa vecka på tisdag så ska vi tillbaka till gammelstan och där ska dom gå in med en kamera och kolla hur det ser ut i lilla kelpiehalsen. Ursh vad jobbigt det är med sånt här.  Nåja sånt här få man stå ut med när man har dessa typer av tikar, och det tråkiga med det hela är ju att jag inte kan ha dom levandes tillsammans längre, så Ärga bor just nu i Överkalix hos mamma och pappa.
Lite roligare grejer då. Vi var och tränade på Happisborna på allmänträningen igår, alltid lika roligt att få träffa nytt folk. Maia gick jätte bra, ställande under gång funkar klokrent nu, iaf när husse står och kikar så hon stannar. Gjorde en platsliggning utom syn håll oxå, inga problem hade vi, men då stog ju husse och kollade där oxå, klart att hon inte då vågar resa sig. 
Husses apportering med Zelda funkar jätte bra nu. Han har nu kunnat börja lägga ut flera apporter och kan visa henne vilken hon ska ta.

Är ledig idag. så nu ska vi åka och leta lite bara marker så vi kan lägga lite spår :)

Hade bra

/Ida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0