Spår, spår och ännu mera spår

De är vad vi pysslar med mesta delen. Ok förutom att jag jobbar väldigt mycket oxå.
Maia jobbar super bra i spåren, spårar väldigt lugnt och noggrant.  Har lagt en heldel olika spår åt henne, Vi har  hunnit jobbat på ängar, myr marker, kalhyggen och sen i skogen, de har varit olika övergångar och klurigheter i spåren, och det löser hon galant, Maia jobbar bäst när de är som svårast. Längderna på spåren varierar alltid. Husse får gå spåren åt henne i bland oxå.  Nä lill kelpien jobbar jäkulst bra i spåren, de är väldigt stor skillnad på henne i år mot vad det var förra året, då ville hon inte alls spåra, då pekade hon mest finger åt mig och tyckte att jag kunde göra de själv. 
Det vi har mest problem med just nu spåren de är att hon måst börja plocka upp pinnarna. Hon tar alltid slutet men resten av pinnarna tycker hon att dom kan ligga kvar. Men de får jag lov att träna på sidan om spåret ist.

Zelda har vi börjat köra eftersöks spår på pippi, hon jobbar jäkligt bra. Spårar upp måsen klokrent, och sedan apporterar hon den jätte fint oxå. Först har vi gjort raka spår till henne, sen så har husse testat lägga spår med en vinkel. Det funkade jätte bra, hon tog vinkeln klokrent, inga bekymmer alls var det.
Sen håller vi på att lära Zelda apportera i vatten. Det funkar jätte bra nu, men hon tycker det är lite obehgligt attt simma för långt ut ifrån matte och hämta "gummi dummies". Nå de är bara att joba vidare och hitta en lösning på de problemet, vad de nu kan vara???

image39
En sommar bild på Ärga och Maia, taget förra året när dom var polare.


/Ida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0