Det som har hänt hos oss den senaste tiden...

Det är inte så himla mycket, hundarna har blivit lite åsidosatt den sista tiden pga. att jag har fått jobba en hel. Det vi har pysslat med är lite skidåkning och promenader. Jag vill verkligen att skogarna ska tina upp nu så vi får börja spåra och pyssla med lite annat, nu börjar jag bli j-kulst less denna snö!!!!

image77
Ärga

Mera Valpar hos Jebas

Nu har Jebas Ines fått valpar, dom är 2 veckor gamla. Det vart 8 st,  6 tikar och 2 hanar pappan till valparna är Nemårs Pärra.
¨
image78


/Ida

Fysträning

Det är vad vi har pysslat mest med på sistonen. Promenader och lite drag med sparken är vad vi har gjort den senaste tiden. Sen har jag fin slipat på Ärgas kryp, de börjar ta sig. Skallet börjar oxå funka riktigt bra vid posistions sidan. Det vi har lite små problem med är att hon skäller några gånger och så slutar hon när hon tycker att det passar henne. Vi har börjat träna in lite smått är framåttsändande, men det är lite knepigt, när jag kommenderar henne, så har hon en förmåga att studsa fram i 180, så jag måste komma på nått sätt att fixa till de där momentet,  Jag har prövat att köra i kopplet några gånger och sen så släpper jag kopplet, och då börjar hon gasa järnet i 180 frammåt....

image76
Ärga gäspar :)

Emy har flyttat tillbaka till storstan nämligen till min kära syster och hennes familj. Hon åkte för ca 1,5 vecka sedan, det vart väldig tomt när hon hade farit. Nu har jag bara lilla kelpien inne, och hon tar ju inte alls någon stor plats, man märker knappt av henne, jo förutom när det kommer nån, då vaknar hon till liv....

image75
Lilla Lurvas (Emy)

/Ida

Ninjas Vilddjur

Det har inte hänt så jätte mycket här sen jag skrev här sist. Valparna dom växer och blir bara större och tokigare. Dom är helt j-vla garn nu, dom hänger i kläderna, och sätter man sig ner med dom så blir dom som en stor flock myggor som suger sig fast i en :), HELT GARN!!!!! Detta är inga mysiga hundar :P. Dom blir 8 veckor på torsdag, så på onsdag ska dom och besöka vetrinären för vacc, beskitnig och chippmärkning, .hur det då ska gå, dom lär ju ha röj fest hos vet :), för det är vad deras liv går ut på just nu att röja :)

image70
Husse med valparna i snöstormen

image71

image73

image74
Grupp foto :)

/Ida

RSS 2.0