Kryp och Rutan

Nu har jag varit riktigt seriös och tränat in moment som har strulat för Både Ärga och Maia.
Jag har ju tänkt starta Maia i Lydn kl 2 till sommarn. De jag har haft strul med är ju rutan, men nu värkar de börja sitta riktigt bra, ibland så behöver dom kanske få vila ett halv år från all träning ;). Hon går jätte fint ut till rutan och parkerar sig i mitten.
Ärga hade jag tänkt tävla Lkl spår med till våren och kanske hkl oxå, men det får vi se vi ska först bli upfl från lkl först. Men de som har strulat för oss är att hon vill krypa fort som tusan, hon tycker om när det går fort, hon vill så himla gärna och hon tycker att matte går alldeles för sakta. De jag har börjat göra är att jag låter henne krypa långa sträckor och när hon då blir trött och varvar ner sig så börjar de gå sakta, och hon kryper rakt och hon slutar slarva :) Då belönar jag henne med endast min röst. De värkar funka bra, för nu när jag har kört de i några omgånar så har hon börja gå ner i varv redan i starten.

Förra veckan hade jag Elevensval, och då visade jag mina elever hur uppletande går till, hade Ärga att visa med. Vi vallade en rutan i djupsnö, eleverna fick lägga ut sju grejor som dom hade tagit med till Ärga. Å vad hon tyckte det var kul att få leta, hon riktigt storm myste :). Har inte kört nå uppletande med henne sen i Aug.

image48
En vinter bild på Ärga

/Ida


Kommentarer
Postat av: Maria

Hej Ida
Fin vinterbild på Ärga. Vi ska snart komma till Överkalix och träna. Bara vi får en dag som passar alla.

2008-01-31 @ 20:30:56
URL: http://www.polarmarken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0