..........

Jag har börjat ligga i lite hårdträning med mig själv och så klart så anpassar jag min egen träning så hundarna kan följa med, eller det kanske inte är så hårt, men jag är lite hurttigare än i vanliga fall. Beachen väntar om två veckor, gud så spännande:), och nu har jag löst detta med hundarna oxå. Plexus, Ärga och Sixten ska bo hemma i hundgården. Farsan ska vara och ge dem mat och se så dom mår bra och så. Mina gulliga kompisar Zandra och Petra kommer att se till att dom kommer att få komma ut och röra på sig, Petra ansvarar över Plexus och Ärga och Zandra över Sixten. Maia kommer och bo på Björkholmen hos Jebas, för henne kan jag ju inte sätta i nån hundgård ;) hon skulle ju gråta ihjäl sig.
Söndag så tog vi bara en kort prommis med hundarna för det var så jädrans kallt - 16 visade termometern här i Nybyn. Var senare på kvällen och körde lydnad med Maia i ridhuset, det var mycket folk och väldigt liten yta att träna på, så vi fick anpssa träningen efter ytan vi hade att röra oss på. 
Måndag 45 minuters promenad, med Maia i koppel och Sixten och Ärga springandes lös. Plexus var och höll husse sällskap i lastbilen.
Tisdag så tvingade jag med mig Petra till lappberget,  skidåkning stog på schemat. Tryckte in alla fyra djuren i lillpassaten, Sixten och Maia med varadra, Maia var inte alls lycklig, men det är sånt hon får leva med ibland att sitta trångt, stackars Sixten som fick sitta med surragatan. Ärga fick sitta själv i sin halva av buren, det blir minst konflikter så. Plexus fick sitta och mysa med Matte i framsätet. Jag började med att åka 3an med Maia och Plexus, han fick springa bakom, gick hyfsat bra för min del, men Maia var inte lika pigg så det vart bara 3an för hennes del. Sen tog jag och åkte med Ärga, Sixten fick springa bakom, vi åkte 5an, och jäklarns så tungt det var, många uppförs bakar säger jag bara, men vi tog oss runt och stolt var jag över mig själv sen. Ärga var riktigt pigg, kul. Sixten var inte alls nöjd, han fick hålla lite högre tempo för att han skulle hinna med oss, och det är han inte riktigt van vid, ha ha grabben fick röra på stor kroppen. Den dagen slutade vi med 8 km, och många tunga backar var det. Senare på kvällen hade jag damp här hemma så jag tog en pomenad över till Zandra med Plexus och Maia.
Idag så har det varit promenad efter skoter spår med ny snö. Har varit och gått med Plexus, Maia och Sixten ca 1,5 h. I kväll så har jag och Ärgat varit och promenerat ca 30 minuter i stor stan, nä inte kan man väll kalla de för det direkt, det är rättar sagt ett litet centrum  som kallas för Bränna. När jag kommer hem så möts jag av en väldigt trevlig överraskning  lillkelpien och Plexus har brytit sig in sopskåpet som är under diskbänken, där har dom rensat soporna och Maia har ätit hundmaten som dom sen skulle få, hon hade ätit för 4 ggr mer mat än vad hon skulle få. Så nu ser hon ut som en fet labrador med stå öron och smala ben. Jag skyller faktiskt inte detta på Plexus jag vet att Maia ligger bakom allt för han är inte den matglada typen och han har garanterat inte fått smaka nått av kalaset som de haft, för hon har garanterat vräkt i sig allt och bara morrat åt honom under tiden hon har frossat.


Här är hon smal och smärt, men nu ser hon inte så här fin ut.


Plexus som inte fick ta del av kalaset

//Ida

Kommentarer
Postat av: Linda

Tänkte trotsa min förkyldning och fara på Lappberget, men det tar emot litegrann då termometern står på -14.5 =(.

Ha det gott!

//LInda

2009-02-05 @ 16:20:34
URL: http://flexis77.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag kan mycke väl tänka mig hur sur Maia stått å vaktat maten för stackars Plexus... Nu ska jag ut i snöstormen me mina odjur...

2009-02-05 @ 16:21:04
URL: http://phira.blogg.se/
Postat av: PETRA PAJALA FRÅN ÖVERKALIX !!!!!!!!!

Men hallå jag lämnar ju min bloggaddress.... Jag som tänkte att du sku fatta att de är jag DÅ!!! :))

I morgon gör vi nå!!

2009-02-05 @ 17:37:28
Postat av: Petra

Kan du komma till kl 12??

2009-02-07 @ 09:58:04
Postat av: angelika

haha Diva käkade ju sopor för nå tag sen ... hon såg ut som en stoppad korv haha... varför svarar du inte i telefon

2009-02-08 @ 10:08:04
URL: http://lillafrokenlycklig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0