Torneryds Schief

Har flyttat till oss i Nybyn. Vi kallar honom för Säpo. Han är en liten 8 veckors han valp som kommer från Torneryds Kennel http://www.kenneltorneryd.se/ som finns i Skåne. Säpo är en orädd valp med alla 4 tassarna på marken. Han är väldigt framåt och nyfiken, han gillar att leka och han är väldigt matglad. Han har redan hunnit sätta Plexus på plats. Han försökte även ge sig på Maia, det gick inte så bra, han upptäckte snabbt att Kelpien ska man akta sig för.  Polarmarkens Märta försökte leka tuff mot honom och visa vem som bestämmer, men det gillade inte han alls så det slutade med att det började slåss.(Märta är en 3 månaders gammal valp.) Så jag och morsan fick gå in och sära på dem.  Säpo och jag hade tänkt att vi skulle jobba med brukset och framförallt spår. Sen är det tänkt att han ska vara en matador hanne är uppe kring norr.

Här kommer lite bilder på han.//Ida


Kommentarer
Postat av: Anna & Sheila

Hej! Vad kul att hitta ett kullsyskon till Sheila! Dem är ju hur lika som helst ;) Hoppas allt funkar bra med honom.Ha det! /Anna

2009-06-20 @ 12:30:26
URL: http://annasvonni.se
Postat av: Malin

GÖLLE=D

2009-06-20 @ 21:50:00
URL: http://www.rebban.webb.se
Postat av: angelika

FYYYYYYYY VA AVIS JAG BLIR....... fy fan va söt.. hoppas ni har haft en bra midsommar love u gumman..

2009-06-21 @ 12:06:43
URL: http://lillafrokenlycklig.blogg.se/
Postat av: Polarmarken

Men åhh så söt han är Säpo. Det ska bli roligt att följa honom. Tur att det är du som har honom för då får man ser lite mer bilder. Farsan din är ju inte så bra på detta med datorer..hihi.

2009-06-21 @ 21:50:36
URL: http://www.polarmarken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0