Nu är vi uppflyttade

Från Lkl spår idag. Jag och Ärga har tävlat på hemmaplan idag. Det gick bra, vi kammade hem 460,5 p, med klassvinst. Tjiihoo vad bra, känner mig grymt laddad för att börja träna in momenten som fattas till hkl spår.
Jag vill tacka alla funktionärer som har ställt upp för att jag ska kunna tävla idag, Speciellt min kära sambo och min kära vän Petra :).

Så här ser poängen ut.
Spåruttag:10-10
Spår:7-7 här missade hon 3 pinnar
Budföring:10-10
Platsliggning:10-9,5
lägger om sig
Linförighet:8,5-8 tränger,bus, sitter snätt
Framförgående:8-8,5 Pendlar
Platsläggande:9-9,5 pos ngt sent, hög bak
Inkallande: 9-9,5 avslut, tempo
Kryp:7-6 sent ner hög. Min kommentar är att det var väldigt blött på plan
Apportering:9,5-9,5 tar om, avslut, bra tempo
Hopp:0-0 Min kommentar är att hon inte ville sätta sig där för det var en stor vattenpöl!En nöjd matte med en nöjd hund :)

//Ida


Nu är det 4v

Dom blir större och större. De har vassa tänder och helt galna börjar de bli, kul :). I fredags så fick det komma ut i de "vilda" de var lite ovant för det i början, men det aklimatiserade sig väldigt snabbt. Det har inga problem med att koppla av, trots alla olika ljud och rörelse som försigår ute. Nu vill de inge hellre än att vara ute på dagarna. Men då är det väldigt trötta och sover gott om nätterna när de kommer in.
Valparna är väldigt sociala när man sätter sig med dem så dyker de på en, de pussas och vill bli goad. Det har börjat ta fram kamplusten, de har börjat kampa med lite grejer och så har det börjat bära på saker.
Vi avmaskade dem i måndags, det gick bra att få i dem de, men det försökte snabbt att spotta ut det. Nu äter det 4-5 mål om dagen, det bultas i matskålen om vem som ska få mest mat. Maia är inte nå noga om att mata dem nå mera, för det har vassa tänder och klor så det gör jätte ont i stor tissarna hennes.//Ida

Tiden går fort

Nu är det små redan 3 veckor. Det busar med varandra, det är uppe på bena, de skäller och för massa liv ;) helt underbara är de. Det man kan se är att det är väldigt jämna i kullen, det är en blå hane som tar förs sig lite mer i alla fall vid matbaren :), den grabben har lite mer päls än det andra. Den röda lilla tiken är väldigt kvick av sig. Sen de övriga är väldigt jämna med varandra. Det har börjat få lite extra mat, vi har börjat ge dem foder. De är väldigt populärt, de brukar lägga sig i skålen så att inte syskonen ska få nån mat.


lila tik


grön hane


svart hane


röd tik


gul hane han tar en siesta


även blå hane tar siesta


Bus

//Ida2 veckor

Igår vart valparna 2 veckor gamla. Nu har det börjat hända lite saker. Nu har samtliga öppnat ögonen. Det har börjat stappla sig fram på små kelpie bena och sen har det börjat små busa med varandra. Vi har satt små halsband på dem så att vi ska se skillnaden på dem. De är Röd tik, Lila tik, blå hane, gul hane, grön hane och svart hane.


Matfriska valpar


De vilar efter maten

Vad är det där

Grön hane

Svart hane

Gul hane

Röd Tik

Här leker vi

Hungrig gul kille

Hallå allaNu vilar vi

//Ida

1 vecka

Nu är Maias's små liv 1 vecka gamla. Allt går jätte bar. Valparna växer och frodas och ett jädrans humör har det. Tar man upp för att hålla dem så skriker dem och försöker lirka sig för att de inte ska behövas hanteras. Kullen ska börja på T, den döps efter Pappa Turbo.Lill tjejen


Alla samlade för matdax

//Ida

RSS 2.0