BHK Malmen och Lite Sommarbilder

Vi var ju till malmen och tävlade, jag och Ärga,  Zandra och Wendie  och  Petra och Phira. Zandra och Wenide tävlade i ettan och det gick inte riktigt som dom hade hoppats på, nå väl det är bara att ta nya tag. Petra och Phira gick det lite bättre för dom fick ett första pris och en första placering i ettan, STORT GRATTIS till dom. Jag och Ärga tävlade i lkl spår, det började ganska bra för oss, hon låg på platsliggningen, sprang till motagaren på budgföringen. Efter de så bar det av till spår skogen, detr började lysande för oss, efter påsläppet ca 10 m så plockade Ärga upp slutpinnen våran haha, så det hade blivit en liten miss där i spåret, men det är sånt som händer. Nå väl vi fick ett nytt spår, och hon spårade jätte bra, trots att de var färska Älg spår i mitt spår, så följde hon spåre plockade 6 st pinnar men inget SLUT! Hon kom ut på torr myr mark och där tappade hon bort sig hon snurra och snurra och letade spåret, tillslut så kom hon fram till där vårat påsläpp var. Men vi hade ju ett slut så hon tyckte väll att det räckt haha. Nå väl man får glädja sig åt det hon gjorde bra, men lite surt är det. Men nu laddar vi om inför hösten.


Min snygging till Schäfer :)


Sixten (lill grabben)


Plexus och Sixten


Maia


Maia och Sixten raisar han hinner inte riktigt med lill Kelpien.

/Ida


Motgångar

Det är inte alls kul, men utan dom så skulle man inte lära sig nått. Jag tävlade Ärga här hemma på klubben förra helgen, än en gång så sjabblade vi bort oss i spåret. det hon pysslade med den här gången var att när är fick  tappt så gjorde hon jätte stora ringar innan hon hittar spåret igen, nästan så hon skenade iväg, och de gjorde hon, å hon hamnade på något helt annat ställe där inte vårat spår fanns. Hon plockade fyra pinnar iaf :).
Det jag har kommit fram till med denna dam nu är ju att hon har ju alldeles för lite spårerfarenheter, inte undra på att hon gör såna konstiga grejer, hon ju inte hunnit lära sig själv riktigt än hur man ska gå tillväga i spåret. Så det vi har pysslat med den senaste tiden är SPÅR, och ännu mera SPÅR, det jag har gjort är att jag har hela tiden i stort sett jobbat med att andra går mina spår så jag inte ska ha en chans att styra lill tösen min, för jag kan ju eränna att jag har vissa tendenser till att göra det. Så nu till helgen så bär det av till Malmens BHK, så få se vad jag och Ärga ska hitta på där.

Lill tösen

/Ida

RSS 2.0