Tisdag

Fortfarande varmt. Idag pa formiddagen sa har vi haft mulet, men na har solen bitit pa kroppen anda. Det kandes ut som nar det var hog sommar hemma, med ca 30 grader varmt och soligt.
Sondag, det var forsta dagen som vi lag och jaste i poolen kring hotellet. vi har kopt oss en luftmaddrass sa nu ligger vi kring poolen pa hotellet med den och flyter runt skavfotters. Sen pa kvallen sa akte vi till Phuket for att shoppa loss det vart en flopp. Vi akte till en gigantisk stor marknad med en miljard thailandare, det var som myror i en myrstack, jag fick panik och vart gode irriterad over att det var trangt, sen var det gode varmt oxa, sa jag forsokte hitta basta vagen ut, och da hade micke nastan tappat bort mig, men vi lyckades hitta varandra. Vi tog taxi da in till Phuket town for att handla pa ett av Phuket Shoppingcenter, varan chauffor lamnade av oss pa ett av cetrena, det visade sig att det hade blivit lagenheter av detta center, sa dar stod vi vilse mitt i stan och viste inte vart vi skulle ta vagen. Vi borjade knalla for att hitta oss en Tuk Tuk for att ta oss tillbaka till Karon, och vi gick och gick och vi hittade oss ingen Tuk Tuk, i normala fall sa kryllar det av Tuk Tuk, men efter en lang promenad sa hittade vi en snall farbror i sin Tuk Tuk som korde oss tillbaka. Sa sa slutade den shopingturen, en massa pengar gick till farden och vi kom hem med noll grejor.
Mandag, Vi akte 07:30 mot khao lak, vi hade privat chauffor hela dagen, vi for och besokte en turtle farm dar fick vi se skoldpaddor av olika de storlekar, mest gigantiskt stora. Fiskar var dar oxa olika slags saltvatten fiskar, nemosar bla. Sen efter det sa bar det av mot bamboraffting i djungeln, och det var gode haftigt, vi akte i forsar och lugna sel genom djungeln, det enda vi lyckades skada var grodor, men jatte kul och spannande var det. Efter det sa vart det thai lunch, och sen vart det en elefantritt, den har elefanten vi nu fick aka pa var betydligt piggare an den vi akte med tidigare, sen chaufforen vi hade sag ut som mowgli. pa det har saffariet hade dom aven, ormar, apor, krokodiler och faglar. Nar vi var fardiga pa saffariet sa var vi och sag dar Tsunamin hade harjat, vi besokte Polisskeppet, gode maktigt var det att fa se nar Tsunamin hade flytta det ca 2-3 km fran havet.
Idag har vi varit till Beachen en svang, plaskat i havet och solat. Sen har vi inte pysslat med sa mycket mera. Nu ska vi snart ga och leta oss na foda sa vi orkar med morgon dagen, for da ska vi ivag pa en bat, micke ska dra upp na stor fiskar och jag ska bara soffta och sola. Hoppas att ni har det bra dar hemma allesammans och vi kan inte lagga upp na bilder for att natverksamheten har ar inte den snabbaste.

//Ida och Micke

Kommentarer
Postat av: Mammi och Pappi

Om du har möjlighet så gå kolla på Jebas blogg,

Här är allt bara bra pappa har skämt bort era hundar, han har varit där kl. 05.45 varje morgon och gett dom mat, Och Maia hon mår bra. Kram

2009-03-03 @ 15:01:17
URL: http://jebas.com
Postat av: Petra

Kom hem nu Iiiiidaaaa... Vi saknar dig...

2009-03-05 @ 20:48:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0