36 grader varmt

Det har vi haft har idag om int kanske varmare. Det senaste dagarna har vi feta kring polen och havet. Jakligt skont nar det ar sa har varmt. Vi har inforskaffat oss en luftmadrass som vi kan flyta omkring med. Valdigt juvligt ar det nar man ligger dar i Indiska oceanen nar man kanner latta vindar, och hor vattenet som skvalpar. Blir man for varm sa skvatter man det varma vattnet over sig :). Na vi far inte ivag sa langt ut, for vi ar ankare at varandra :)
Igar var vi tvungna att vila oss fran solen. Vi hade da bokat in oss pa en resa, for attt fara till Bang Pae Safarie. I den resan ingick det massa bilakning vilket vi inte viste om. Vi var och akte vagn med en buffel, det var ca 100 m tur. Det kandes ut som att man var 5 ar gammal och fick aka hast och vagn, haha sa lojligt det var. Sen akte vi for att se pa ett vattenfall, vi fick forst ga ca 1 km uppforsbacke i djungeln, vi var valdigt forvantansfulla over att fa se ett stort och vackert vattenfall, det var det inte kan jag saga! Det var ett pluttigt fall, vi vart valdigt besvikna och konstaterade att vi borde visa Thaiguiden varat Linafall. I samband med detta besokte vi gibbonapor, helt ok. Sen var vi och red elefant, och det har vi ju gjort forut, sa det var inte na speciellt, i det flesta aktiviteterna som finns att gora utan att sola och bada sa ingar det elefant ridning, jobbigt. Vi akte sen vidare for att paddla kanot, vi trodde att vi skulle fa paddla, men sa var det inte. Vi hade en thaiman som gjorde det. Detta var i en fiske by, i ett trask, inga krokodiler var det dar men den kanslan fick man nar man var dar. Dar fick vi se stora kackerlakor, fiskar som levde pa land, och massa andra konstig sma kryp. Det var det basta pa den resan, trotts att det var lite sma ackligt.
Imorgon bar det av pa en stor bat till havs, dar vi ska bada, snorkla, sola och paddla kanot i grottor, forhoppningsvis sjalva. Valdigt trevligt och mysigt ska vi ha pa den turen :) Ni far garna folja med :)
Hade bra dar hemma i 30 graders kyla :)
Kram* Ida och Micke


Kommentarer
Postat av: Sara

Hej!

Ni verkar ha så mysigt i Thailand. Njut av värmen för här hemma är det KALLT!!!!

Kram

2010-02-21 @ 20:32:45
Postat av: Ullis

Här är -33, tänkte att den tanken kan förgylla er resa ännu mer:)

Kram/Ullis

2010-02-24 @ 06:15:10
URL: http://ullislivochtankar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0