Grottor och laguner

Hej Hopp allesammans!
Pa Mandag sa for vi ut till Pang Nga Bay vi akte en tur med en Big Boat helt underbart vackert ute pa havet med massa mysiga oar runtikring dar vi var. Vi akte i grottor och laguner med kanoter, vi hade med oss en personlig guide. Vi var forst i en grotta dar det kryllade av fladdermoss som sov, inte alla. Sedan var vi en annan grotta och kollade pa en Gigantisk Riktig diamant, det var haftigt! Farden fortsatte till en annan grotta dar vi fick se former av olika figurere som vattnet hade skapat, bla budda och scobby doo. Samtliga grottor ledde till olika vackra och mysiga laguner i oarnas inre. Pa dessa stallen sa fick vi mata gibbon apor, vi hade tur att fa se en liten krokodil oxa. Farden fortsatte sen vidare till en mysig o dar vi solade och badade.
Senare pa kvallen madde Micke jatte daligt, han var sjuk i magen och det hade han hela kvallen, igar var han lite battre i magen men han var trott och sliten efter alla toa besok. Vi gjorde inte sa mkt da, hangde mest kring hotellets pol. Jag hade samma bekymmer for nagra dagar sedan men jag vart inte lika dalig. Men ni vet ju hur karlar ar :).
Idag har det varit mulet pa formiddagen, sen har det regnat valdigt lite oxa. Vi trodde inte att det skulle bli soligt idag sa vi akte till Kata for att spela minigolf. Nar vi kom dit sa vart det soligt. Men iaf. Det hade en skit kul golf bana i en Dinosaurie Park. Micke vann och tur var vall det, for annars hade han blivit sa tjurig :) Na jag vart tjurig, inte den basta forloraren :)
Det ar oftast sa har nar det ar mulet sa ar det det pa formiddagen, det fick vi veta av varan frana vakt som vi har pa hotellet.

Hade bra alla dar hemma, hoppas att ni klar er varmt nu i kylan :)

Kram* Ida och Micke


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0